Tiplijn: 06-19541384

Grote politie-inzet bij scootermeeting Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – De politie heeft maandag 29 mei 2023 moeten optreden tijdens een scootermeeting aan de Houtkopersstraat in Zwijndrecht. Kort voor 15.00 uur ging het mis, vermoedelijk toen agenten een persoon wilden controleren. Enkele aanwezigen waren het daar niet mee eens, waarop de politie om assistentie vroeg. Binnen enkele minuten waren er zo’n 10 politiewagens ter plaatse.

De politie liet later op de middag weten dat ook in Hendrik-Ido-Ambacht is opgetreden bij een scootermeeting. Volgens een politieagent zijn er 15 bekeuringen uitgeschreven en zijn 4 bromfietsen in beslag genomen. In Zwijndrecht zou er ook tenminste één persoon zijn aangehouden. Het is onbekend waarom deze persoon is aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  • Jeffrey Vermeulen on

   dat dus, die gasten zorgen voor overlast omdat ze nergens bij elkaar kunnen/mogen komen.
   zorg dat er een plek is dat ze “achterlijk” gedrag kunnen vertonen zonder anderen niet tot last te zijn of een gevaar te vormen voor de openbare veiligheid.
   dat zo zou enorm veel onnodig gezeik schelen..

   zag dit op automeetings ook, als er een plek was waar het gewoon geregeld was was het super gezellig leuk en veilig. op plekken waar het “iligaal” georganiseerd was, was het altijd drama. zeker als politie kwam opdagen.

Reageer