Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder gaat onderuit op rotonde in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een scooterrijder is dinsdagmiddag 23 mei 2023 gewond geraakt, nadat hij met zijn scooter onderuit ging op de rotonde bij de Peilmolenweg / N214 in Oud-Alblas. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De man is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter is door de val beschadigd geraakt. Het ongeval gebeurde doordat de bestuurder de bocht iets te krap nam. De man en zijn scooter zijn door de politie thuisgebracht. Omdat het ongeval plaatsvond op het (brom)fietspad, had het overige verkeer geen hinder van het ongeval en kon het verkeerd op de beide N-wegen door blijven rijden.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer