Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (70) zwaargewond na aanrijding in Dordrecht; scooterrijder (19) gaat ervandoor

0

DORDRECHT – Een 70-jarige fietsster uit Dordrecht is zaterdagmiddag 20 mei zwaargewond geraakt bij een aanrijding, waarna de scooterrijder waarmee ze in aanrijding kwam doorreed. De zeventiger liep bij het ongeval fors hoofdletsel op. De scooterrijder, een 19-jarige man uit Noordhoek, heeft zich later bij de politie gemeld.

De aanrijding vond even voor 17.00 uur plaats op de Wieldrechtse Zeedijk. In plaats van zich om het slachtoffer te bekommeren, ging de scooterbestuurder ervandoor. De fietser bleek zwaargewond te zijn; voor haar werd een traumahelikopter ingezet. De vrouw is vervolgens naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van het ongeval en begon een zoektocht naar de scooterrijder. Zo werd onder meer via een burgernetbericht gevraagd om naar hem uit te kijken. De man meldde zich korte tijd na de aanrijding bij de politie en werd direct aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord.

Foto: archief.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer