Tiplijn: 06-19541384

Voetgangster (74) aangereden door groep scooterrijders in H-I-Ambacht; scooterrijder rijdt door

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een nog onbekende scooterrijder heeft op 18 mei rond 13.45 uur een 74-jarige voetgangster uit Hendrik-Ido-Ambacht aangereden. Het slachtoffer liep een beenbreuk en mogelijk nekletsel op en is naar een ziekenhuis gebracht. De scooterrijder ging ervandoor en de politie zoekt hem.

Het slachtoffer was ten tijde van de aanrijding met een tweede persoon op het De Hoogenbergpad bij het park Sandelingen-Ambacht aan de wandel en werd van achter aangereden. Haar wandelpartner bleef ongedeerd. Ook de scooterrijder kwam ten val, maar hij stapte weer op. Hij bekommerde zich niet om de vrouw en reed weg in de richting van de doorgereden groep van zo’n 50 andere scooteraars waar hij deel van uitmaakte.

De politie zoekt getuigen. Mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren of er beelden van hebben, wordt gevraagd om contact op te nemen met de afdeling Opsporing van het Team Verkeer van de politie-eenheid Rotterdam. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer