Tiplijn: 06-19541384

Fietsster zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen in Dordrecht; traumahelikopter ingezet; chauffeur aangehouden

0

DORDRECHT – Een fietsster is vrijdagmiddag 19 mei 2023 zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen in Dordrecht. Het ongeval gebeurde rond 13.10 uur op de rotonde bij de kruising van het Oranjepark met de Dubbeldamseweg Noord en de Burgemeester de Raadtsingel. Naast twee ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse voor hulp aan de vrouw. Ze raakte in ieder geval gewond aan haar been en is naar het ziekenhuis gebracht. “De vrachtwagenchauffeur is aangehouden en wordt verhoord,” zo laat de politie weten. De rotonde is tijdelijk afgesloten in verband met het onderzoek naar de toedracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer