Tiplijn: 06-19541384

Grote brand in bedrijfspand in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een bedrijfspand aan de Daltonstraat in Dordrecht is donderdagavond 18 mei 2023 brand uitgebroken. Omstreeks 18.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer schaalde op naar het sein ‘zeer grote brand’ en kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. De brand zit vermoedelijk in de isolatie van het pand. Uit voorzorg is ook een grootwatertransport opgeroepen om over voldoende bluswater te beschikken. De brandweer is druk bezig met het blussen van de brand.

Even na 21.00 uur was de brand onder controle en kon het sein ‘brandmeester’ worden gegeven. Er zijn sloopwerkzaamheden verricht om te kijken of de brand volledig uit was. Het pand is vervolgens geventileerd. Stichting Salvage staat de gedupeerden bij in de afhandeling van de schade.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer