Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam houdt man aan in Zwijndrecht; politiehelikopters boven regio

1

ZWIJNDRECHT – Het arrestatieteam heeft donderdagavond 18 mei 2023 een man aangehouden in Zwijndrecht. De man zat in een bootje op het water, ter hoogte van de Ringdijk in Zwijndrecht. Aanleiding voor de aanhouding is een bedreiging. De man zou daarbij een vuurwapen of vuurwapengelijkend voorwerp hebben getoond. De Dienst Speciale Interventies, twee politiehelikopters, een hondengeleider en diverse andere politie-eenheden kwamen ter plaatse. In een auto in de buurt werden twee balletjespistolen, een kruisboog en een handboog aangetroffen.

Foto’s: Gerard van Helden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Slachtoffervandezeman on

    Waarom is deze vrijgelaten zonder hulp als duidelijk is dat hij zwaar verslaafd is en hulp nodig heeft?

Reageer