Tiplijn: 06-19541384

Toch 2 aanhoudingen bij vuurwapenmelding op Dam in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Naar aanleiding van de vuurwapenmelding van afgelopen weekeinde op de Dam in Alblasserdam, zijn door de politie toch twee personen aangehouden. Het gaat om twee mannen van 27 jaar oud uit Alblasserdam. Eerder deze week liet de politie weten dat er geen aanhoudingen waren verricht. Iemand onder de naam ‘Fake news‘ reageerde op dit bericht met: “Niemand aangehouden? Volgende keer beter laten informeren pik.” Naar aanleiding van die reactie zijn opnieuw vragen gesteld bij de politie.

Woordvoerster Esha Gowricharn van de politie laat woensdag 17 mei weten: “Je hebt gelijk, we hebben een uur later inderdaad twee mannen aangehouden met betrekking tot het airsoftwapen. Het gaat om twee mannen die allebei 27 jaar zijn en uit Alblasserdam komen. Het wapen is in beslag genomen. Excuses voor de verwarring hierover.”

De politie rukte afgelopen zaterdag groots uit voor een melding op de Dam over mannen met vuurwapens. Uiteindelijk konden de Alblasserdammers op de snelweg A16 worden aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer