Tiplijn: 06-19541384

Ravage na ongeval met meerdere voertuigen op A15 bij Hardinxveld-Giessendam

2

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam heeft in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei 2023 een ongeval plaatsgevonden. Ter hoogte van het tankstation botsten omstreeks 00.05 uur meerdere voertuigen op elkaar. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Rotterdam. Bij de aanrijding waren tenminste vier voertuigen betrokken. De rijbaan lag na het ongeval bezaaid met brokstukken.

Brandweer, politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De betrokken personen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. Er vielen geen gewonden. De zwaar beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. Vanwege het ongeval was de A15 enige tijd volledig afgesloten vanaf knooppunt Gorinchem.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Er waren 5 autos betrokken. Ik was er vlak na het ongeluk. De 5e auto was van een ouder stel die was geraakt aan de zijkant. Ook de bumper van de e46 lag vast onder de auto. Deze mensen waren na het ongeluk 100 meter doorgereden naar het tankstation voor de veiligheid.

Reageer