Tiplijn: 06-19541384

Flinke politie-inzet na verkeersruzie in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie moest zaterdagavond 6 mei in actie komen na een verkeersruzie in de Mecklenburgstraat in Dordrecht. Rond 20:15 uur ging het daar mis, vermoedelijk toen twee bestuurders elkaar in de smalle straat wilden passeren. In eerste instantie zou er zelfs sprake zijn van een steekpartij, waarop de politie met zes wagens ter plaatse kwam.

Van een steekpartij bleek volgens de politie later toch geen sprake. Wel zouden de bestuurders elkaar te lijf zijn gegaan en zou er ook geslagen zijn met een voorwerp. Eén van de mannen zou daarbij op het hoofd geslagen zijn.

Na aankomst van de politie was de ruzie snel gesust. Wel heeft de politie ter plekke onderzoek gedaan waarbij ook is gezocht naar het voorwerp waarmee geslagen zou zijn. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. Tenminste één van de auto’s liep schade op aan de koplamp en de spiegel. Voor zover bekend raakte niemand ernstig gewond.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer