Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam doet inval in woning Krispijn; harddrugs aangetroffen; vijf aanhoudingen

0

DORDRECHT – Een arrestatieteam is donderdagmiddag 4 mei 2023 een woning aan de Aagje Dekenstraat in Dordrecht binnengevallen. Naar aanleiding van een onderzoek van het Flexibele Interventieteam van de landelijke politie werd de instap gedaan in de wijk Krispijn. In de woning werd een hoeveelheid harddrugs aangetroffen, dat in beslag is genomen. In het onderzoek naar de handel en het bezit van harddrugs zijn vijf personen aangehouden.

De verdachten zullen aanstaande dinsdag worden voorgeleid voor de rechter-commissaris. Naast het strafrechtelijke proces zal de gemeente Dordrecht ook in kennis gesteld worden. Door hen zal er gekeken worden of er bestuurlijke maatregelen omtrent de woning opgelegd zullen worden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer