Tiplijn: 06-19541384

Bestelwagen wordt van aanhanger geslingerd op Brug over de Noord bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een bestelwagen is vrijdagochtend 5 mei 2023 van een aanhanger gevlogen. Dit gebeurde op de Brug over de Noord bij Alblasserdam. Het voertuig stond op een aanhangwagen die werd getrokken door een bedrijfsauto. Halverwege de Noordbrug begon de aanhanger te slingeren; waarschijnlijk door een verkeerde verdeling van het gewicht. De bestelwagen werd van de aanhangwagen geslingerd en kwam na een botsing met het trekkende voertuig op het asfalt terecht.

Niemand raakte gewond. Een bergingsbedrijf heeft de bestelwagen, die op z’n zijkant terecht was gekomen, van de weg gehaald.

Vermoed wordt dat het ongeval is veroorzaakt door een verkeerde gewichtsverdeling. De bestelwagen stond met de neus naar de achterkant op de aanhanger. Omdat rondom het deel van de motor het meeste gewicht zit, kwam de druk vooral op de achterkant van de aanhanger.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer