Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand verwoest schuur in Nieuwpoort

0

NIEUWPOORT – Aan de Heulkamp in Nieuwpoort is donderdagmiddag 4 mei 2023 een schuur verwoest door brand. De brand brak rond 15.15 uur uit bij het sleutelen aan een scooter. Terwijl de brandweer met spoed ter plaatse ging sloegen metershoge vlammen uit de schuur. De brandweer schaalde op naar middelbrand, waarop een tweede blusvoertuig ter plaatse kwam. Brandweermensen hadden het vuur snel onder controle.

De schade aan de geschakelde schuur is groot. Ook is een scooter door de brand verwoest. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Stichting Salvage en de woningbouwvereniging zorgen voor de verdere afhandeling van het incident.

Beelden: Twan Beukers en ingezonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer