Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Gorinchem rukt uit voor kat op het dak

2

GORINCHEM – De brandweer in Gorinchem is donderdag uitgerukt voor een klassieke melding; een kat op het dak. De kat zou zich bevinden op een dak van een woning aan de Buitenbaan. De brandweer kwam met gepaste spoed ter plaatse. Besloten werd dat de eigenaresse van het diertje met de autoladder mee omhoog zou gaan, om het dier zo te pakken te krijgen. De kat zelf had daar echter geen zin in en besloot net voordat de brandweer boven was, zelf maar van het dak af te gaan. Voor zover bekend gaat het goed met het beestje.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. M.a.w als er op hetzelfde moment een echt noodgeval was waarbij de brandweer (met ladderwagen) nodig zou zijn, dan moet je het zelf maar uitzoeken… onnodige geldverspilling om voor zulke gevallen uit te rukken!! Een kat komt heus wel van ’n dak, zo niet; jammer dan!

    • U bent een walgelijk en bekrompen persoon. Bent u werkelijk zo beperkt in uw denkwijze of speelt u een typetje?

      Bedenken dat de ladderwagen vanuit deze melding meteen weer door kan naar een eventuele vervolgmelding is waarschijnlijk te moeilijk.

Reageer