Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Alblasserdam voor noodsituatie in woning

0

ALBLASSERDAM – De traumahelikopter is zondagavond 30 april 2023 geland op het oude Wipmolenterrein aan de Zeevaartschoollaan in Alblasserdam in verband met een noodsituatie in een woning aan het Cortgene in Alblasserdam. In de woning had een vrouw medische hulp nodig.

Er leek sprake van verstikking en reanimatie leek noodzakelijk te zijn. Daarom werden twee ambulances, politievoertuigen en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen. Ook burgerhulpverleners in de omgeving kwamen ter plaatse voor hulp.

Een reanimatie bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. De vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer