Tiplijn: 06-19541384

Inmiddels 3 aanhoudingen na diefstal in Alblasserdam; mogelijk sprake van mobiel banditisme

0

ALBLASSERDAM – Er zijn inmiddels drie mannen aangehouden naar aanleiding van een diefstal bij bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam. Vrijdagmiddag 28 april 2023 ontstond er commotie op het industrieterrein nadat er bij de bouwmarkt werd gestolen en Roemeense mannen op de vlucht sloegen. “De man die in eerste instantie alleen staande was gehouden is daarna alsnog aangehouden. En in de bosjes is met behulp van een speurhond nog een verdachte aangehouden. Ook heeft de speurhond nog wat buit terug gevonden,” zo laat een woordvoerster van de politie zaterdag 29 april weten.

Verder meldt de woordvoerster: “Er is indicatie dat zij mogelijk meerdere diefstallen bij meerdere vestigingen hebben gepleegd (mobiel banditisme). Dat is momenteel in onderzoek.”

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer