Tiplijn: 06-19541384

Botsing tijdens rijles in Alblasserdam; baby nagekeken door ambulancedienst

0

ALBLASSERDAM – Een lesauto en een personenauto zijn woensdagmiddag 26 april 2023 met elkaar in botsing gekomen op de kruising Blokweerweg / Cortgene in Alblasserdam. De lesauto reed met een leerlinge achter het stuur over het Cortgene. Vanaf de Blokweerweg wilde een automobiliste de dijk op rijden richting het Cortgene. Deze bestuurster dacht dat de lesauto af zou slaan, omdat de auto naar rechts geknipperd zou hebben. De inzittenden van de lesauto geven aan niet te hebben geknipperd. Zij wilden rechtdoor. Een botsing was het gevolg.

De politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. Onder meer een baby werd nagekeken door een medewerker van de ambulancedienst. Uiteindelijk bleek iedereen ongedeerd te zijn gebleven. De (moeder van de) baby kreeg van de politie nog een traumabeertje mee.

De verzekeringen gaan de ontstane schades verder afhandelen. Beide auto’s raakten dusdanig beschadigd, dat twee bergingsbedrijven er aan te pas moesten komen om de wagens van de weg te halen. De verwachting is dat de voertuigen total loss zijn geraakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer