Tiplijn: 06-19541384

Overleden automobilist Vuren man (44) uit Vijfheerenlanden; oorzaak vermoedelijk inhaalmanoeuvre

0

VUREN – De automobilist die zaterdagmiddag 8 april om het leven kwam bij een ernstig ongeval op de N848 bij Vuren, is een 44-jarige man uit de gemeente Vijfheerenlanden. Een 43-jarige vrouw die in diezelfde auto zat, is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hoewel het politieonderzoek naar de oorzaak van het ongeval nog in volle gang is, kan een politiewoordvoerder wel melden dat het vermoeden bestaat dat het om een inhaalmanoeuvre ging.

In het tweede betrokken voertuig zat een 28-jarige man, eveneens uit de gemeente Vijfheerenlanden. Een 29-jarige vrouw en 30-jarige man uit Duitsland zaten in een derde betrokken voertuig. Hoe de toestand van de twee slachtoffers is die zaterdag naar het ziekenhuis zijn gebracht, is bij de politie onbekend.

Verkeersongevallenspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht. “Er wordt naast sporenonderzoek met getuigen en betrokkenen gesproken om te achterhalen wat er exact is voorgevallen,” zo laat de politiewoordvoerder weten. De aanhouding van één van de bestuurders is een standaardprocedure.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer