Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder en fietser ten val langs Edisonweg in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 17-jarige scooterrijder en 18-jarige fietser uit Alblasserdam zijn in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 april 2023 ten val gekomen langs de Edisonweg in hun woonplaats. De twee reden naar een uitgaansgelegenheid in Papendrecht. De één ging er vanuit dat ze linksaf naar het Molenpad zouden gaan; de ander dacht dat ze rechtdoor zouden gaan. Op de kruising ging het mis en kwamen beiden ten val. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp.

De tieners, die een beetje alcohol hadden genuttigd, konden ter plaatse worden behandeld en hoefden niet naar het ziekenhuis. De scooterrijder heeft onder meer last van zijn schouder. Vanwege het gebruikte alcohol mochten de twee niet meer rijden op hun fiets en scooter.

De helm, snorscooter en fiets raakten bij het ongeval beschadigd. Familieleden kwamen ter plaatse voor hulp.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer