Tiplijn: 06-19541384

Oplegger schiet los van vrachtwagen op kruising in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een vrachtwagenchauffeur is zaterdagochtend 8 april zijn oplegger verloren op een kruising bij Sliedrecht. Het ging mis toen de vrachtwagen met oplegger van de Action optrok bij de verkeerslichten op de kruising Peulenlaan / Sportlaan, nabij de afrit Sliedrecht-Oost. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De politie heeft de kruising deels afgezet. Een bergingsbedrijf moest er met een kraan aan te pas komen om de oplegger op te tillen. Vervolgens kon de trailer weer aan de trekker worden vastgekoppeld. De schade is beperkt gebleven, waardoor de chauffeur met zijn vrachtwagen zijn weg kon vervolgen. Hoe de oplegger los kon raken, is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer