Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor melding schoorsteenbrand; actie om wiebelschoorsteen

0

ALBLASSERDAM – De brandweerkorpsen van Alblasserdam en Papendrecht zijn donderdagmiddag 6 april 2023 opgeroepen voor een melding over een schoorsteenbrand bij een woning aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam. Een tankautospuit en een hoogwerker kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer werd er aan de bovenkant van de schoorsteen nog enkele smeulende stukken waargenomen. Verder bleek dat de schoorsteen instabiel was.

Vanuit de hoogwerker kon men het stenen afvoerkanaal heen en weer bewegen. De politie is hiermee aan de slag en gaat de gemeente waarschuwen. Bekeken wordt of er hekken om de schoorsteen geplaatst kunnen worden, totdat zeker is dat de schoorsteen stevig genoeg staat.

Foto’s: Peter Stam en Twan Beukers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer