Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder daagt politie uit en wordt gepakt; 15 keer betrapt zonder rijbewijs

0

DORDRECHT – Een 20-jarige scooterrijder is maandag 3 april in Dordrecht voor de vijftiende keer aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. Agenten zagen de scooterrijder in de omgeving van het Vogelplein rijden zonder kentekenplaat. De bestuurder daagde de agenten uit en dacht met zijn stuurkunsten uit de handen van de agenten te blijven. Dat pakte verkeerde uit, want de scooterrijder eindigde met zijn scooter in een sloot.

De politie hield de scooterrijder aan. “Dit was de 15de keer dat wij de 20-jarige bestuurder betrapten op het rijden zonder rijbewijs. Wat ons betreft is de maat nu wel vol, wij hopen dat verkeersofficier hem kan motiveren om deze fratsen niet meer uit te halen,” zo laten de agenten weten. De scooter is door de politie in beslag genomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer