Tiplijn: 06-19541384

Politie licht verdachte van bed in Alblasserdam; “Geplande actie in lopend onderzoek”

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de vroege ochtend van dinsdag 28 maart 2023 een man van bed gelicht en aangehouden in een lopend onderzoek. Dit gebeurde langs de Pijlstoep in Alblasserdam. Rond 05.45 kwamen drie politiewagens de straat in rijden en niet veel later werd een man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ook werd er een telefoon in beslag genomen. Waar de man van wordt verdacht, kan de politie nog niet zeggen. “Dit betrof een geplande actie in een lopend onderzoek, waar ik verder geen informatie heb,” zo laat politiewoordvoerster Anna Wolff weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer