Tiplijn: 06-19541384

Brandweer assisteert bij reanimatie in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer heeft woensdagmorgen 29 maart ambulancepersoneel geassisteerd bij een reanimatie in een woning aan de Geldersweer in Hardinxveld-Giessendam. Rond 7.15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een onwelwording in de woning. Al snel bleek hulp van de brandweer gewenst en werden brandweermensen opgeroepen om te helpen. Nog voor een ladderwagen van de brandweer ter plaatse was hebben brandweermensen het slachtoffer uit de woning getild. Vervolgens is de patiënt in onbekende toestand met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Laurens Rozendaal.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer