Tiplijn: 06-19541384

Jonge visser slaat zichzelf aan de haak en zit bijna uur aan de lijn

0

ALBLASSERDAM – Een jongen heeft vrijdagmiddag 17 maart 2023 enige tijd aan een vishaak vastgezeten in een sloot langs de Parallelweg in Alblasserdam. De jongen was aan het vissen. Toen zijn vislijn vast kwam te zitten, gingen de jongen het water in om de lijn los te maken. De Damdorper kwam daarbij met zijn hand in de vishaken terecht. Omdat de lijn, die aan deze haken zat, ook nog vastzat, kon de jongen niet meer terug naar de kant. De brandweer en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp.

Eerst werd de vislijn doorgeknipt, daarna kon de jongen terug naar de kant en kon de haak uit zijn hand worden verwijderd. De visser, die een uur aan de lijn vast zat, is per ambulance naar de huisarts in Dok11 gebracht om het verder af te handelen. De jongen is intussen weer thuis.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer