Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woning in Mijnsheerenland

0

MIJNSHEERENLAND – Vrijdagmiddag 10 maart is de brandweer uitgerukt voor een uitslaande brand in een vrijstaande woning aan de Blaaksedijk in Mijnsheerenland. De bewoners van de woning konden veilig buiten komen en zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Al snel kwamen rook en vlammen komen uit het dak. De brandweer schaalde op naar middelbrand en heeft met meerdere eenheden de brand bestreden.

Na ruim anderhalf uur blussen kon de brandweer het sein ‘brandmeester’ geven. Vervolgens is nog enige tijd nageblust. De bovenverdieping van de woning is uitgebrand. Stichting Salvage staat namens de gezamenlijke verzekeraars de bewoners bij.

Foto’s: Cornelis Buitendijk (ingezonden).

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer