Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (42) op straat aangetroffen en geopereerd in Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 maart is een 42-jarige vrouw uit Dordrecht aangetroffen in het park nabij de Rozenhof. De vrouw is gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart.

Niet aanspreekbaar
Het is vroeg in de ochtend als de politie een melding krijgt dat er een persoon ligt in het parkje aan de Rozenhof. Als de agenten aankomen, treffen zij de vrouw aan. Zij is op dat moment bij bewustzijn maar niet aanspreekbaar. De agenten zien dat het niet goed gaat met de vrouw en laten met spoed een ambulance komen.

Geopereerd
Enkele minuten later startte het ambulancepersoneel de behandeling, maar dan verslechterd de toestand van de vrouw waardoor zij gereanimeerd en zelfs ter plekke geopereerd moest worden. Een arts van het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter voert de operatie uit, waarna de vrouw naar het ziekenhuis wordt gebracht.

Twee mannen
Getuigen hebben verklaard de vrouw eerder die maandag aan het einde van de dag te hebben gezien in datzelfde parkje in de aanwezigheid van twee mannen. Volgens verklaringen zouden zij de Russische taal met elkaar hebben gesproken. Het onderzoeksteam van de politie is op zoek naar mensen die tussen maandag 6 maart 15.30 uur tot dinsdag 7 maart 7.15 uur in het parkje aan de Rozenhof zijn geweest. Heeft u iets gezien of gehoord? Meld dit bij de politie via 0900-8844.

Foto: archief.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer