Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert Alblasserdammer op verdenking van bankfraude

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft maandagochtend 6 maart 2023 in Alblasserdam een man gearresteerd op verdenking van bankfraude. De aanhouding vond ’s ochtends vroeg plaats in een flatwoning aan de Maasstraat in Alblasserdam. Het onderzoek liep al langer. De aangehouden man is een 33-jarige Alblasserdammer. Er zijn veel vormen van bankfraude. De meestvoorkomende vormen zijn: phishing (via e-mail), telefoonfraude en nepberichten. Voorbeelden zijn: ‘Pap, ik heb een nieuw nummer. En meteen een vraagje: kun je mijn rekening betalen…’. ‘Meneer, ik bel namens uw bank en wil graag het volgende van u…’, ‘Log direct in om uw account veilig te houden…’.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer