Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor auto in de sloot Leerbroek

0

LEERBROEK – Langs de Nieuwe Geer tussen Nieuwland en Leerbroek is vanavond kort voor 18.30 uur een auto te water geraakt. Het voertuig raakte net na een flauwe bocht in de berm en kwam in de sloot terecht.

De brandweer rukte uit met onder meer een twee duikteams. Kort na aankomst van de eerste tankautospuit van de post Arkel bleek de inzet van de duikteams niet meer nodig. De bestuurder, tevens enige inzittende van de auto, kon zelfstandig uit de auto komen. Hij is door de politie meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse vanwege mogelijk rijden onder invloed. De politie heeft later op de avond laten weten dat de bestuurder inderdaad teveel alcohol had gedronken. Hiervoor is een proces-verbaal opgemaakt tegen de bestuurder.

Foto’s: RVMultimedia

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer