Tiplijn: 06-19541384

Verwarde vrouw bijt en slaat agenten in De Boezem in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Twee agenten zijn in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 maart 2023 gewond geraakt, tijdens een worsteling met een verwarde in De Boezem in Alblasserdam. De ene agent liep een gekneusde hand op en de ander een bijtwond. De agenten gingen rond 02.00 uur naar de betreffende woning, vanwege een melding over een overlastgevend persoon. Aangekomen in De Boezem constateerden de agenten dat de bewoonster ‘behoorlijk verward gedrag’ vertoonde. “Met haar bleek echter geen normaal gesprek te voeren,” vertelt een woordvoerder van de politie.

De woordvoerder vervolgt: “Toch probeerden de agenten het gesprek met haar aan te gaan, maar dat ontaardde al snel in een worsteling en verzet, waarbij beide agenten er alles aan moesten doen om haar in bedwang te krijgen en te houden. Een bijtwond en een gekneusde hand waren het gevolg. Een ambulance heeft de vrouw voor passende hulp naar een ziekenhuis gebracht.”

De vrouw raakte zelf bij de worsteling lichtgewond. Ze heeft enkele blauwe plekken. De Alblasserdamse, die vanwege haar verwarde toestand niet is aangehouden, krijgt psychische hulp aangeboden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer