Tiplijn: 06-19541384

Moordverdachte Lucky fatale schietpartij Zwijndrecht opgepakt

0

SCHIEDAM / ZWIJNDRECHT – De 49-jarige moordverdachte Minh Nghia V. is zaterdagmiddag 25 februari 2023 aangehouden in Schiedam. De man, die ook wel bekend staat als Lucky, is ruim een maand nadat hij twee vrouwen neerschoot in Zwijndrecht aangehouden. Een arrestatieteam van de politie heeft de man zaterdagmiddag rond 12.30 uur opgepakt in de omgeving van de Ketelbrug in Schiedam.

In auto
Door een tip van een oplettende burger in combinatie met intensief recherchewerk, kon de verdachte door de Dienst Special Interventies (DSI) worden aangehouden. Hij is ingesloten. Op het moment van zijn aanhouding zat de verdachte alleen in een auto. Deze is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Schietpartij
Lucky wordt ervan verdacht op 21 januari zijn 38-jarige ex-vriendin en haar 66-jarige moeder te hebben neergeschoten. De moeder kwam daarbij om het leven, haar dochter heeft in het ziekenhuis gevochten voor haar leven en is inmiddels buiten levensgevaar. De schietpartij vond op klaarlichte dag plaats op de parkeerplaats van winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

Tip
Sindsdien is onvermoeid naar de verdachte gezocht waar hulp van publiek een grote rol speelde. Door het Openbaar Ministerie werd een beloning van 30.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidde tot de aanhouding. Politie en OM danken iedereen voor het meedenken, delen van informatie en het uitkijken naar de verdachte.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer