Tiplijn: 06-19541384

Man onder Alblasserdamse Brug aangetroffen dankzij inzet politiehelikopter

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagavond 23 februari 2023, met dank aan de bemanning van de politiehelikopter, een man aangetroffen onder de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De Oekraïense man was verward en had (psychische) hulp nodig. Agenten keken naar de man uit. Vanuit de politiehelikopter, die toevallig in de buurt vloog, zag men een telefoonschermpje oplichten. De locatie werd doorgegeven en niet veel later konden agenten op de grond, die hun voertuigen op de brug hadden gezet, de man traceren en met hem in gesprek. Er wordt professionele hulp voor de man geregeld.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer