Tiplijn: 06-19541384

Poging inbraak bij juwelier in Groot-Ammers

0

GROOT-AMMERS – Bij een juwelier in Groot-Ammers is afgelopen nacht een inbraakpoging gedaan. Dat laat de politie zondagochtend weten. Met een hard voorwerp is geprobeerd de ruit van de juwelier aan de Margrietstraat in het dorp in te slaan. Het bleef echter bij een poging, want de inbrekers zijn uiteindelijk niet het pand binnen gekomen. Wel raakte de ruit zwaar beschadigd.

Vooralsnog heeft de politie geen verdachten aangehouden. Wel roept de politie eventuele getuigen op zich te melden via nummer 0900-8844. Ook als u beelden heeft, van bijvoorbeeld een videodeurbel, waarop mogelijk verdachte dingen te zien zijn, komt de politie graag met u in contact. Een anonieme melding maken kan ook, via nummer 0800-7000.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer