Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer (22) steekpartij bibliotheek Dordrecht zwaargewond; verdachte nog op de vlucht

0

DORDRECHT – Het 22-jarige slachtoffer van een steekpartij in de stadsbibliotheek in Dordrecht vanmiddag is zwaargewond geraakt. Dat meldt de politie, die nog op zoek is naar de verdachte van de steekpartij. Het incident vond zaterdagmiddag 18 februari 2023 rond 12.30 uur plaats in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Dordrecht. De twintiger die door een andere man neergestoken werd was aanspreekbaar maar is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte is op de vlucht geslagen. De politie is nog naar hem op zoek. Daarnaast wordt sporenonderzoek gedaan en met getuigen gesproken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer