Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder met spoed naar het ziekenhuis na ongeval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een scooterrijder is vrijdagavond 17 februari 2023 gewond geraakt bij een ongeval. De man reed omstreeks 20.30 uur samen met een vrouw op een scooter over de Graaf Willemlaan in Hendrik-Ido-Ambacht. Op de kruising met de Van Godewijckstraat kwamen de scooterrijders in botsing met een busje. De mannelijke opzittende van de scooter raakte hierbij flink gewond en moest door de ambulancedienst met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd. De vrouw is nagekeken door de ambulancedienst, maar hoefde niet naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer