Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor dakbrandmelding bij bedrijf in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Bij een bedrijf aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland is vrijdagochtend 17 februari 2023, tijdens werkzaamheden op het dak, brand ontstaan. Een woordvoerder laat weten dat de dakdekkers het smeulbrandje al grotendeels zelf hadden geblust. De brandweer van Nieuw-Lekkerland kwam met spoed naar het bedrijf voor een nacontrole. De brandweer van Papendrecht kwam met een hoogwerker ter plaatse. De brandweer heeft gekeken of er sprake was van een doorslag van het vuur, maar al snel bleek dat de situatie onder controle was en dat verdere actie niet nodig was. Foto’s: Twan Beukers en Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer