Tiplijn: 06-19541384

Automobilist vliegt uit de bocht op de Lindtsedijk in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een automobilist is vrijdagavond 17 februari 2023 uit de bocht gevlogen in Zwijndrecht. De man reed omstreeks 19.30 uur over de Lindtsedijk en wilde ter hoogte van de Geerweg afslaan. De automobilist vloog hier, volgens een getuige met hoge snelheid, uit de bocht en kwam tegen en op een hek tot stilstand. De politie kwam hierop ter plaatse. Bij onderzoek bleek de automobilist niet onder invloed van alcohol of andere middelen te zijn. Agenten hebben ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De automobilist bleef ongedeerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer