Tiplijn: 06-19541384

Grote zoekactie naar inzittenden gestolen voertuig in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie is maandagavond 13 februari 2023 druk geweest met een gestolen auto. Het gestolen voertuig werd gespot door middel van een ANPR-camera. De auto werd even later verlaten aangetroffen op een parkeerplaats nabij de Veerplaat, vlakbij de gevangenis in Dordrecht.

De politie zette meteen het gebied af, in de hoop nog een bestuurder aan te treffen. Na een uitgebreide zoekactie van meer dan 2 uur, werd er niemand meer aantroffen. De gestolen auto is in beslag genomen en door een takelwagen van de politie afgevoerd. Het onderzoek door de politie loopt nog.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer