Tiplijn: 06-19541384

Ruzie bij coffeeshop Gorinchem ontaardt in steekpartij

0

GORINCHEM – Bij een steekincident in Gorinchem is zondagavond 12 februari 2023 een 38-jarige man uit Gorinchem lichtgewond geraakt. Rond 18.15 uur ontstond ruzie tussen twee mannen bij een coffeeshop aan de Burgstraat in het centrum van de stad. Bij deze ruzie is uiteindelijk gestoken, waarbij één van de mannen gewond raakte. Volgens de politie gebeurde het steekincident buiten op straat.

”Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd. De man had een flinke wond aan zijn arm, de toestand van het slachtoffer lijkt mee te vallen”, aldus een politiewoordvoerder.

Terwijl het slachtoffer in het ziekenhuis behandeld werd, zette de politie een zoekactie op touw. Een paar uur later meldde de verdachte (gegevens nog onbekend) zich zelf bij de politie en werd hij direct aangehouden. De verdachte zit vast en wordt verhoord.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer