Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter landt op Merconterrein in Alblasserdam; mensen aangeroepen vanuit heli

1

ALBLASSERDAM – De politiehelikopter is zaterdagmiddag 11 februari 2023 geland op het Merconterrein langs de West-Kinderdijk in Alblasserdam. De bemanning zag op het afgesloten terrein personen lopen. Vanuit de vliegende helikopter werden de personen gesommeerd het terrein te verlaten. Ook op de grond was politie aanwezig. “Er was een groep aan het hangen bij een slooppand. De heli vloog er toevallig en heeft ze even weggestuurd,” laat een woordvoerder van de politie weten.

De helikopter landde vervolgens op het terrein en de bemanning heeft nog een ronde over het terrein gemaakt. Er werden verder geen bijzonderheden aangetroffen.

Intussen is de politiehelikopter, onder ruime belangstelling, opgestegen en geland op Rotterdam Airport.

Het was de tweede helikopter die vandaag landde in Alblasserdam. Eerder op de dag kreeg jachtenbouwer Oceanco ‘hoog bezoek’. Een grote zwarte helikopter landde op het Zuiderstek. Wie er in de heli zat en wat de reden van het bezoek was, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Een – op zijn zachts gezegd – vreemde actie. Dit had prima opgelost kunnen worden door de eenheden op de grond.

Reageer