Tiplijn: 06-19541384

Man rent met mes over straat in Alblasserdam en schopt voorbijganger

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagavond 9 februari 2023 een 35-jarige man gearresteerd in de Rembrandtlaan in Alblasserdam. De Alblasserdammer liep onder meer met één of twee messen te zwaaien in de wijk, schopte een willekeurige voorbijganger tegen zijn benen en botste met zijn bestelwagen tegen een geparkeerde auto. Buurtbewoners hoorden hoe de Alblasserdammer te keer ging op straat en belden 112. Bij aankomst van de politie verstopte de man zich achter een haag. Agenten werden hier door buurtbewoners op gewezen en niet veel later werd een taser op de man gericht en kon de doorgedraaide man worden aangehouden.

Eenmaal aangehouden bleef de man agressief. Hij maakte daarbij onder meer een agent uit voor ‘kanker hoerenkind’. De man is geboeid afgevoerd naar het politiebureau in Dordrecht.

Volgens buurtbewoners liep de man met twee messen over straat. Waarom hij precies zo agressief was, is nog niet duidelijk. De politie heeft in ieder geval de gegevens genoteerd van de getuigen en er wordt contact opgenomen met de eigenaar van de beschadigde auto. De persoon die door de man vanuit het niets werd geschopt, gaat aangifte doen van mishandeling. Het incident vond plaats rondom de kruising bij de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer