Tiplijn: 06-19541384

Gaslek bij wooncomplex in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Donderdagmiddag 9 februari werd in een wooncomplex aan de Thorbeckestraat in Hardinxveld-Giessendam een gaslucht geroken. Een aanwezige monteur heeft direct de brandweer gebeld toen zijn meter een verhoogde concentratie gas aangaf. Naast de brandweer werd ook Stedin opgeroepen om het probleem te verhelpen. De straat voor het pand is opengehaald om het lek op te sporen. Gedurende het herstel hebben de brandweer en Stedin verschillende metingen uitgevoerd om de veiligheid voor de omgeving te monitoren. Stedin heeft de lekkage gedicht.

Foto’s: Laurens Rozendaal.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer