Tiplijn: 06-19541384

Agenten naar verwarde man in Groot-Ammers; brand uitgebroken in woning

0

GROOT-AMMERS – Politiemensen werden dinsdagavond 7 februari opgeroepen om hulp te verlenen aan een verwarde man in een woning aan de Stellingmolen in Groot-Ammers. Bij de woning troffen agenten de 30-jarige bewoner aan, die inderdaad verward was en niet goed aanspreekbaar. Terwijl de man rond 21.45 uur naar buiten kwam zagen agenten in de woonkamer van de woning vlammen oplaaien.

Middelbrand
Daarop werd de brandweer opgeroepen om de brand te bestrijden. Er werd opgeschaald naar middelbrand en naast brandweer Groot-Ammers werden ook de brandweer van Nieuwpoort-Langerak en ladderwagen van brandweer Gorinchem hiervoor ingezet. Naastgelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd, maar uitbreiding kon door de brandweer worden voorkomen. De schade aan de woning is groot.

Aangehouden
“Naar wat er precies binnen is gebeurd wordt nog onderzoek gedaan,” zo laat een politiewoordvoerder weten. De bewoner is aangehouden op verdenking van brandstichting. Vandaag doet de forensische opsporing van de politie onderzoek in de woning.

Foto’s: Twan Beukers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer