Tiplijn: 06-19541384

Dronken man gaat rivier in bij Papendrecht; hulpdiensten groots uitgerukt

0

PAPENDRECHT – Een dronken man is zondagmiddag 5 februari in het water van de rivier de Noord terechtgekomen bij de Industrieweg in Papendrecht. De man ging rond 16.00 uur van een krib het water in, zo laat de politie weten. Omstanders belden 112 en de brandweer rukte uit met een tankautospuit, hoogwerker, meerdere duikteams en een brandweerboot. Ook een ambulance, de KNRM, de politie en Rijkswaterstaat werden opgeroepen.

Bij aankomst van de politie bleek de man alweer op het droge. De eenheden die al ter plaatse waren en nog met spoed aanrijdend waren konden daarop weer met vervolg. De politie is met de man in gesprek gegaan en heeft het incident verder afgehandeld.

Foto’s: brandweer Papendrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer