Tiplijn: 06-19541384

Verwarmingsplaat stuitert over snelweg bij Alblasserdam; politie ruimt op

2

ALBLASSERDAM – Vanuit een voertuig is maandagmiddag 30 januari 2023 onder meer een verwarmingsplaat op de A15 tussen Oud-Alblas en Alblasserdam terecht gekomen. Verder kwamen er stukken metaal en een stuk plastic op de snelweg terecht. De plaat stuiterde over het asfalt en kwam op de afrit terecht. De politie kwam ter plaatse en heeft het materiaal van de weg gehaald en over de vangrail gegooid. Daar zal het later worden weggehaald. Van wie het materiaal is en hoe het op de weg kon komen, is nog onduidelijk. Het lijkt om afval te gaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer