Tiplijn: 06-19541384

Voetganger geschept door auto op rotonde in Gorinchem

2

GORINCHEM – Een voetganger is maandagavond 23 januari 2023 geschept door een automobilist in Gorinchem. Dat gebeurde op de rotonde waar de Spijksesteeg kruist met de Van Andel-Spruytlaan. Een automoblist zag de voetgang over het hoofd, waardoor een aanrijding volgde. De man liep daarbij in ieder geval een hoofdwond op. Ambulancepersoneel heeft de man behandeld en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Gekke Gerrit on

    Rotonde nummer 2.u weet wel voor bij rotonde 1 vanaf de snelweg!

    Rustig rijden Gorcummers!!

    Gr Gekke Gerrit

Reageer