Tiplijn: 06-19541384

Vrouw wordt in supermarkt aangereden met scootmobiel en breekt been

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 76-jarige vrouw is zaterdagmiddag 21 januari 2023 gewond geraakt, nadat zij door een 76-jarige vrouw in een scootmobiel werd aangereden. Het ongeval gebeurde in de Plus-supermarkt op het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland. Het slachtoffer liep een gecompliceerde beenbreuk op. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. ” Een ex-ambulancemedewerker verleende eerste hulp. De onfortuinlijke dame werd een roesje gegeven tegen de pijn en werd vervoerd naar ziekenhuis en zal zeker geopereerd moeten worden,” zo laat de politie weten.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer