Tiplijn: 06-19541384

Te water geraakte persoon in Dordrecht overleden

0

DORDRECHT – Hulpdiensten zijn afgelopen nacht in Dordrecht druk geweest met twee verschillende meldingen van een persoon te water. Even na 01.30 uur in de nacht kwam er een melding binnen van een persoon te water aan de Cornelis de Wittplaats in Dordrecht. Het slachtoffer, een man, zou door een politieagent uit het water zijn gehaald waarna een reanimatie werd gestart. Het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwam met spoed ter plaatse voor assistentie. De politie Dordrecht laat zaterdagmiddag weten dat het slachtoffer is overleden.

Nog geen uur later, even voor 02.30 uur, kwam er opnieuw een melding binnen. Dit keer raakte een 71-jarige Dordtenaar te water langs de Stevensweg. Opnieuw rukten hulpdiensten met de grootst mogelijke spoed uit. Het Mobiel Medisch Team, die nog ter plaatse was op de Cornelis de Wittplaats, is in een politieauto gestapt en met spoed naar de Stevensweg gebracht. Het slachtoffer van dit ongeval is met de fiets te water geraakt. Volgens de politie Dordrecht is dit slachtoffer ”met hartslag” naar het ziekenhuis vervoerd. De man is naar het ziekenhuis gebracht maar inmiddels weer thuis, zo laat een politiewoordvoerder weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer