Tiplijn: 06-19541384

Dronken beginnend bestuurder raakt te water in Brandwijk

0

BRANDWIJK – Een beginnende automobilist is vrijdagavond met zijn auto te water geraakt langs de Gijbelandsedijk in Brandwijk. Het ongeval gebeurde even na 17.00 uur. Volgens de politie, die bij het ongeval ter plaatse kwam, had de bestuurder van de auto teveel alcohol gedronken, zo bleek na een alcoholtest. Ook bleek dat de bestuurder nog een beginnende bestuurder was, die nog niet zo lang in het bezit was van zijn rijbewijs.

Naast de auto, die door de waterschade zeer waarschijnlijk als total-loss moet worden gezien, kon de bestuurder zoals gebruikelijk rekenen op in ieder geval een forse bekeuring voor het rijden onder invloed. De man raakte overigens niet gewond.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer