Tiplijn: 06-19541384

Auto langs Blokweerweg in Alblasserdam beschadigd; veroorzaker gezocht

0

ALBLASSERDAM – Een auto, geparkeerd langs de Blokweerweg in Alblasserdam, is tussen dinsdag 10 januari 2023 (23.00 uur) en woensdag 11 januari (09.00 uur) flink beschadigd geraakt. De linker buitenspiegel is kapot en een deur heeft schade opgelopen. De inschatting van de auto-eigenaar is dat de schade ongeveer 2000 euro bedraagt. De veroorzaker van de schade heeft zich nog niet gemeld. De eigenaar van de VW Passat komt graag in contact met eventuele getuigen en de dader. De auto stond op de laatste parkeerplek voor het bruggetje richting de Parallelweg, dus aan de kant van ’t Nokkenwiel. Er is nog geen aangifte gedaan. Tips zijn welkom via [email protected]

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer